Kan Engeland iets beginnen tegen Team USA?

02 juli 2019 10:52

Op het WK Vrouwenvoetbal zijn we toe aan de halve finales op dinsdag en woensdag. In de eerste halve finale is er een ferme topfavoriet.

De manier waarop Team USA door het toernooi heenfietst momenteel is indrukwekkend te noemen, in de kwartfinales wonnen ze ook van het thuisland Frankrijk.

Die match was potentieel de beste match van dit toernooi en eigenlijk ook een finale avant la lettre. In de halve finale tegen Engeland zouden de Amerikaanse vrouwen dan ook moeten kunnen winnen.

Rapinoe

Ook in de finale tegen Zweden en Nederland zouden ze zeker favoriet zijn om hun titel te verlengen, maar eerst moet het Engelse blok - met Steph Houghton als uithangbord - worden geklopt.

De goals in de achtste finales én de kwartfinales kwamen allen van Megan Rapinoe, die hét symbool van de onverzettelijkheid van het team aan het worden is. Komen tegen de Engelsen ook Morgan en Heath nog eens helemaal los en komen de passes van Lavelle opnieuw aan? Dan is er niks aan te doen.

Waag een gokje bij BetFIRST en krijg meteen een mooie bonus. 100 euro op Amerikaanse winst levert 180 euro op, bij een zege van Engeland gaan we al snel naar 440 euro.

Aernout Van Lindt

Engeland \\ Verenigde Staten
 
 
Reacties.