Clement analyseert de concurrentie voor komend seizoen: "Anderlecht gaat véél beter zijn"


Foto: © photonews 02 juli 2019 06:54

Philippe Clement is met zijn groep aan de stage in het Nederlandse Garderen begonnen. De nieuwe hoofdcoach van Club Brugge wil een nieuwe titel op zijn palmares, maar weet dat de concurrentie ook niet stilgezeten heeft.

Daarbij ziet hij meer kandidaten dan vorig seizoen. "Vorig jaar staken er twee clubs bovenuit, nu zal er veel meer strijd zijn voor de titel als toen. Anderlecht heeft een héél ambitieus project, dat blijkt uit de terugkeer van Vincent", klinkt het in HLN.

"Als de resultaten er zijn, dan is het niet belangrijk voor hoeveel procent hij nu speler of trainer is. 't Is ook niet aan ons om daarover een oordeel te vellen. Ze zijn heel hard bezig met transfers, waarbij de contacten van hem en Frank Arnesen belangrijk zijn. Ik ben er, zoals bijna iedereen, van overtuigd dat ze veel beter zullen zijn."

Met vijf?

In Luik beweegt er tegenwoordig trouwens ook veel. "Dan heb je Standard, waar Michel aan zijn tweede seizoen begint en ook veel aangekocht wordt. In Gent kan Thorup bouwen op de automatismen die er zijn, terwijl ook Genk zal meedoen. Als je de bedragen ziet die daar binnenkomen en wat ze uitgeven, dan zijn die ambities heel erg duidelijk."

Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard
 
 
 
Reacties.