Gevestigde waarden over nieuwkomers bij Beerschot: "Toch even moeten Googlen" & "Aanwinst voor het Belgisch voetbal"


Foto: © photonews 03 juli 2019 13:28

De nieuwkomers van Beerschot zijn in België niet de meest bekende namen. We gingen bij de spelers eens polsen of zij al gehoord hadden van de aanwinsten en wat ze er van vonden.

"Ik heb toch even moeten Googlen, ja", gaf Joren Dom na de oefenpot tegen Hoboken toe. "Het waren geen spelers die ik al kende." We zullen ze nog even voor u opsommen, die nieuwkomers: Raphael Holzhauser, Ryan Sanusi, Dylan Saint-Louis, Reda Halaimia en Yan Vorogovskiy.

"Ik heb het gevoel dat het echt wel versterkingen zijn. Ze tonen echt wel potentieel, maar het is nog vroeg in de voorbereiding om daar nu al uitspraken over te doen. Het zijn ook types die we op dit moment nodig hebben en er zullen er ook nog wat volgen."

Oude bekende

Doelman Mike Vanhamel maakte geen gebruik van 's werelds meest bekende zoekmachine. "We krijgen van de club veel informatie mee als er iemand nieuw tekent. Bij Raphael (Holzhauser, nvdr.) hoorde je hier en daar al wel iets in de pers en Dylan (Saint-Louis, nvdr.) ken ik van in mijn periode bij Frankrijk."

Over die laatste is Vanhamel overigens er lovend. "Hij stond destijds aangeschreven als een groot talent bij Saint-Etienne en sindsdien heeft hij alleen maar getoond wat hij kan. Het is zeker een aanwinst voor het Belgische voetbal."

Beerschot \\ FC Duffel
 
 
 
Reacties.