Antwerp-aanwinst barst van het zelfvertrouwen: "Ik heb het potentieel om ooit bij de beste vijf clubs in Europa te spelen"


Foto: © photonews 05 juli 2019 07:03

De opvolger van Jelle Van Damme zat duidelijk al in de pijplijn bij Antwerp FC. Junior Pius, de 23-jarige Nigeriaanse aanwinst, is trouwens een man die barst van het zelfvertrouwen. Zijn eerste woorden waren alvast er 'boenk' op...

De keuze voor Antwerp was snel gemaakt, ondanks interesse van Standard. Laszlo Bölöni was de doorslaggevende factor daarbij. “In Portugal werd hij kampioen met Sporting en liet hij Ronaldo en Quaresma debuteren. Hij is het soort persoon onder wie ik kan groeien. Standard babbelde enkel. Antwerp ondernam áctie.”

En Antwerp is geen eindstation als we het zo mogen geloven. “Ik wil de mensen van Antwerp laten zien dat ze de juiste man hebben gekocht. Maar dit is zeker niet mijn eindbestemming. Ik kan nog hoger, ik heb het potentieel om ooit bij de beste vijf clubs in Europa te spelen. Toen ik vroeger naar Sergio Ramos keek, dacht ik al: Ik kan nóg beter worden dan hij.”

Jupiler Pro League \\ Antwerp
 
 
 
Reacties.