🎥 Simon Davies blikt terug op zijn eerste drie weken bij Anderlecht: "Work, work, work"


Foto: © photonews 05 juli 2019 17:31

Simon Davies heeft het naar eigen zeggen bijzonder druk als trainer van Anderlecht. Hij is nu drie weken bezig en is bezig aan zijn eerste trainingskamp. Die is erg nuttig volgens de Welshman.

"Deze stage moet er eerste en vooral voor zorgen dat de jongens fysiek in orde zijn", benadrukte Davies. "We hebben een manier van spelen voor ogen en daar zullen we tijdens het oefenkamp technisch en tactisch aan werken. Op de vrije momenten kan iedereen elkaar ook beter leren kennen en bouwen we aan de groepsgeest."

Weinig negatiefs

Vorig seizoen was naar Anderlechtnormen een absoluut rampjaar, maar daar heeft de Welhsman nog niet al te veel van gemerkt. “Ik heb nog niet veel negatieve zaken gezien. De mentaliteit is geweldig en iedereen ziet er gelukkig uit op de training en in het hotel. Als iedereen hard werkt en gelukkig is, dan maken we een kans.”

De kans om zijn ogen de kost te geven in Brussel heeft hij nog niet gehad. “We zitten in volle voorbereiding. Ik ben nu drie weken bezig en tot nu toe was het al work work work wat de klok sloeg. Zo hoort het ook”, besloot Simon Davies.

Anderlecht
 
 
 
Reacties.