OFFICIEEL: Foeke Booy verlost Zulte Waregem van overbodige aanvaller

05 juli 2019 10:41

De transfer van Hamdi Harbaoui is nog niet helemaal afgerond maar ondertussen nemen ze in het Regenboogstadion wel afscheid van een andere spits. Robert Mürhen wordt andermaal uitgeleend door Zulte Waregem.

Gedurende de periode van 2,5 jaar waarin Robert Mühren onder contract ligt bij Zulte Waregem heeft hij meer in Nederland gezeten dan in de Jupiler Pro League. De Nederlander kwam op 31 januari 2017 over van AZ en speelde tot het einde van dat seizoen bij Essevee.

Foeke Booy

Vervolgens werd hij een jaar uitgeleend aan Sparta Rotterdam (2017/18) en een jaar aan NAC Breda (2018/19). Ook volgend seizoen gaat de 30-jarige spits, die nog tot medio 2021 onder contract ligt bij Zulte Waregem, het in eigen land zoeken. Tweedeklasser Cambuur leent hem tot aan het einde van het seizoen.

Het is Foeke Booy (ex-coach van Cercle Brugge) die hem naar Nederland loodste. "Hij past goed in de speelstijl die we voor ogen hebben, is balvast en zijn statistieken spreken voor zich wat betreft zijn scorend vermogen", aldus de technisch directeur van Cambuur.

Hannes Van Gael

Zulte Waregem \\ Cambuur
 
 
Reacties.