Ongeduldig jeugdproduct Anderlecht zit in gouden kooi bij tegenstander van morgen

09 juli 2019 07:38

Anderlecht speelt woensdag een galamatch op het veld van Benfica. Bij de Portugese topclub speelt ook nog altijd Mile Svilar, het jeugdproduct van paars-wit. Maar die zit er in een moeilijke situatie.

Svilar wil graag een jaartje uitgeleend worden, maar voor de club is daar geen sprake van. Ze willen zijn contract zelfs openbreken tot 2022. Vader Ratko ging al onderhandelen met de voorzitter van Benfica, maar kreeg als antwoord dat ze nog rekenen op zijn 19-jarige zoon. Geduld is echter nooit de grootste deugd geweest van Svilar en die wil volgend seizoen spelen.

Maar of dat bij Benfica zal lukken, is nog maar de vraag. Volgens de geruchten onderhandelen de Portugezen momenteel met Keylor Navas (Real Madrid) als nieuwe keeper.

Svilar - altijd al een trainingsbeest geweest - voelt zich echter al lang klaar om ergens eerste keeper te worden.Max de Jong - keeperstrainer bij Anderlecht - gaf het onlangs nog aan: "Bij Anderlecht had hij al gespeeld."  Vader Ratko zijn ex-club, Antwerp, zoekt ook nog een doelman, net als Standard. Twee clubs waar hij al aan gelinkt werd.

Johan Walckiers

Anderlecht \\ SL Benfica
 
 
 
Reacties.