Antwerp komt met belangrijk nieuws: "Zet onze ambities verder kracht bij om op lange termijn een sterk verhaal neer te zetten"


Foto: © photonews 10 juli 2019 18:03

Antwerp is volop bezig met het structureel uitbouwen van de club. Daartoe heeft het nu opnieuw een mooie stap kunnen zetten.

Antwerp heeft namelijk een bouwvergunning ingediend voor de realisatie van tribune 4. Op die manier wil de club ervoor zorgen dat er kan worden voldaan aan de grote vraag van de supporters - dit seizoen zal Den Bosuil afgeladen vol zitten voor alle wedstrijden.

Sfeertribune

De tribune zal een grote sfeertribune worden. Dat laat The Great Old weten via een persbericht. "De tribune zal ook het RAFC trainingscentrum huisvesten voor de jeugd, beloften en A-kern spelers, zodat zij over uiterst moderne technologieën beschikken om zich maximaal te focussen op het voetbal."

Op die manier zal ook de capaciteit voor het seizoen 2020-2021 worden opgetrokken, waardoor Europees voetbal mogelijk zal zijn in Antwerpen. Ondertussen is de vergunning voor de sloop van de huidige tribune 4 alvast goedgekeurd, daarna kunnen de werken van start gaan als de finale bouwvergunning binnen is.

Antwerp
 
 
 
Reacties.