Sterkhouder KV Mechelen heeft beslissing al genomen: "Als de uitspraak negatief is dreigen we een viertal jongens te verliezen"

10 juli 2019 07:18

Het gaan voor de clubs die nu nog zitten afwachten op een beslissing van het BAS nog een moeilijke anderhalve maand worden. De transfersdossiers liggen klaar, maar gaan ze nog willen komen? En bij KV Mechelen spelen er een paar met een vertrek als het 1B wordt. Maar niet Lucas Bijker...

De 26-jarige Nederlandse verdediger heeft voor zichzelf al uitgemaakt wat het gaat worden. "­Natuurlijk zijn er jongens die een vertrek overwegen als het 1B wordt. Als ik dit op mijn twintigste had meegemaakt, dan wilde ik ook geen tweede jaar in 1B spelen", klinkt het in GvA. "Het duurt gewoon te lang. Bij een negatieve uitspraak dreigen we misschien drie à vier sterkhouders te verliezen."

Bijker gaat nergens heen normaal gezien. “Eind vorig seizoen heb ik een goed gesprek gehad met mijn vrouw. De conclusie was dat een stabiele thuissituatie en een rustig gezinsleven voor mij het belangrijkste is. Het feit dat ik thuis vier kindjes heb, maakt het voor mij eenvoudig. Ik heb helemaal geen zin om opnieuw te verhuizen en ergens anders iets nieuws op te bouwen. En ik heb het hartstikke naar mijn zin bij deze club."

Johan Walckiers

KV Mechelen
 
 
Reacties.