Verschueren werpt wat meer licht op de resterende weken in de transferperiode van Anderlecht


Foto: © photonews 14 juli 2019 21:15

Anderlecht is bijlange nog niet klaar, maar heeft volgende week zijn hele kern eindelijk ter beschikking als ook Yari Verschaeren uit vakantie terugkomt. Tijd voor Michael Verschueren en Frank Arnesen om serieus uit hun pijp te komen. Verschueren geeft wat meer duiding.

Eerst en vooral komen er nog drie spelers bij. Maar wel met Philippe Sandler en Sidney Sam daarin. "We zijn heel kort bij een akkoord met die twee. Het gaat nog om details", aldus Verschueren.

De derde aanwinst moet een diepe spits worden. "Maar daar zitten we nog veraf. Er zijn nog zes weken in de mercato en hopen toch te kunnen toeslaan. Er zijn veel interessante spelers, maar we gaan het allemaal rustig bekijken."

Chipciu kan depanneren

Op veel meer moet er niet gerekend worden. Een nieuwe rechtsback komt er waarschijnlijk niet na de blessure van Najar. "Chipciu kan op die positie ook depanneren", meent Verschueren. "Maar bon, dat is niet aan mij. Vincent belist welke spelers er op het veld zullen staan."

Aan uitgaande zijde mag er wel nog het één en ander verwacht worden. "Momenteel is er nog geen B-kern, maar die zal er uiteraard wel komen als de voorbereiding gedaan is en er nog spelers zijn die door Kompany niet gebruikt zullen worden. We zullen die jongens ook het signaal geven dat het beter is om een andere club te zoeken. Er zullen nog verrassingen en veranderingen gebeuren in de komende weken."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.