Club Brugge wint moeizaam van Union, nieuwkomer scoort meteen


Foto: © photonews 15 juli 2019 20:54

Club Brugge zet voorlopig niet de beste resultaten neer in zijn oefencampagne. Blauw-Zwart verloor van AZ en speelde gelijk tegen Lokomotiva. Vanavond wonnen ze dan wel weer van Union.

Club Brugge begon tegen Union met drie nieuwkomers aan de aftrap. Sobol en Deli stonden in de achterhoede en Okereke in de spits. Bij Union begonnen de snelle en makkelijk scorende spitsen Selemani en Niakaté aan de wedstrijd.

Het was Union dat ook op voorsprong kwam in Knokke-Heist. Niakaté schoot het openingsdoelpunt voorbij Letica in doel. Club maakte een kwartiertje later gelijk, Mechele kopte een hoekschop binnen.

Nadien ging het erg snel voor Blauw-Zwart. Eerst maakte de nieuwkomer Deli, met ook een kopbaldoelpunt,  er 2-1 van en een goeie minuut later schoot Amrabat de 3-1 heerlijk binnen.

Na de pauze zakte het spelniveau en Club Brugge kreeg weinig kansen. Union kon wel nog scoren via Young. Club Brugge wint zo met 3-2 van de ambitieuze tweedeklasser Union, het oefent over vier dagen opnieuw tegen Sporting Lissabon. 

Club Brugge \\ Union SG
 
 
 
Reacties.