Supporters van Sporting Lokeren zijn tevreden: "De nieuwe wind is duidelijk merkbaar"


Foto: © photonews 15 juli 2019 22:11

Bij Sporting Lokeren loopt het de laatste weken weer beter. Er is een nieuwe voorzitter en er zijn ook veel inkomende transfers. De fans van supportersclub 't Kapelleken zijn dan ook meer dan tevreden over het nieuwe beleid.

Ze klinken heel optimistisch over de nieuwe voorzitter. Ze vinden dat er al veel vooruitgang merkbaar is. "De nieuwe wind is duidelijk merkbaar. Onder Lambrecht bleef de tijd stilstaan. Nu, een maand nadat de overname werd aangekondigd, is er al vooruitgang merkbaar."

Ze zijn ook blij met de communicatie naar de supporters toe en het feit dat er zo veel nieuwe spelers naar Lokeren zijn gekomen. Dat wil zeggen dat er een duidelijk project op tafel ligt. "Qua communicatie is er al verbetering merkbaar. En ook het transferbeleid spreekt voor zich. Al zeven nieuwkomers op twee weken tijd, dat is meer dan duidelijk."

Voorbereiding

De voorbereiding loopt volgens de supportersclub heel vlot. Glen De Boeck heeft dan ook vrij snel een ploeg kunnen maken van spelers die het mentaal toch wel wat moeilijk hadden. "De voorbereiding loopt zeer vlot. De Boeck gaf ook al aan dat er hard gewerkt wordt en dat merk je wel."

De nieuwkomers lijken ook snel geïntegreerd te zijn. "tijdens de oefenwedstrijden zie je de patronen terug waar in de week op gehamerd wordt. Zeker met de vele nieuwelingen is het niet altijd gemakkelijk, maar ze lijken snel geïntegreerd. Dat is een goed teken", aldus 't Kapelleken.

NAC \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.