Supporters Sporting Lokeren zijn tevreden over transfers, maar: "Deze spelers springen er voorlopig bovenuit"


Foto: © photonews 16 juli 2019 16:42

Sporting Lokeren maakt voorlopig indruk in de voorbereiding. Vooral hun 5-0 overwinning tegen AS Monaco was erg bijzonder. Bij supportersclub 't Kapelleken zijn ze tevreden over de nieuwe transfers.

Vooral Hajric zorgt voor grote ogen langs de zijlijn. "Hajric liet al zien een neus voor doelpunten te hebben. Op de match in Dender na wist hij al elke keer een of meerdere goaltjes mee te pikken. Hij steekt er (letterlijk) bovenuit."

Maar Hajric is niet de enige die er voorlopig bovenuit springt bij de supporters. "Van Damme is een leider die meteen zijn stempel drukt en de lijnen uitzet achterin. Ook hij springt er voorlopig wel mee bovenuit."

Amano

En dan is er nog de nieuwe Japanner. Jun Amano speelde 45 minuten mee tegen Zulte Waregem, maar liet al enkele mooie dingen zien. "De eerste indruk van Amano was uitstekend. Daar verwachten we zelfs het meeste van. Op zich is er nog geen enkele transfer geweest waar iets negatiefs over te zeggen valt."

Nog nieuwe spelers?

Sporting Lokeren heeft al 8(!) nieuwe versterkingen gehaald, maar toch moet er volgens de supportersclub nog iets bij. "Een of twee flankaanvallers zijn geen overbodige luxe. Op die posities missen we al enkele jaren jongens met snelheid, een goede dribbel en voorzet. Ook nog een extra spits (liefst eentje die de competitie kent) is welkom."

Uitgaande transfers

Er zijn nog niet veel uitgaande transfers gebeurd in Lokeren. Voor de supporters hoeven er ook niet zo veel spelers meer te vertrekken. "voor Tirpan en Filipovic verwachten we wel interesse van eersteklassers uit binnen- en buitenland. Ook Marecek kan een twijfelgeval zijn. Maar alles hangt af van de interesse. Toch geven zij allen een gemotiveerde indruk.

NAC \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.