Mogi Bayat krijgt opnieuw groen licht van Anderlecht


Foto: © photonews 17 juli 2019 07:57

Na zijn betrokkenheid in de zaak 'Propere Handen' werkten Mogi Bayat en Anderlecht alleen nog samen bij dossiers van spelers die in de portefeuille van de spelersmakelaar zaten. Maar door de grote lijst van overbodige spelers in het Astridpark is daar nu toch verandering in gekomen.

Anderlecht zoekt nog steeds naar een oplossing voor heel wat overbodige spelers. Anderlecht laat Bayat daarin meehelpen. De spelersmakelaar, die ook een rol had in Operatie 'Propere Handen', mocht sinds zijn betrokkenheid alleen nog spelers uit zijn eigen portefeuille van de hand doen. Zo zocht en zoekt hij mee naar een oplossing in de dossiers van Kara en Trebel. 

Maar ondertussen heeft Bayat groen licht gekregen om mee te zoeken naar een oplossing voor spelers van paars-wit die niét in zijn portefeuille zitten. Bij Anderlecht hopen ze nog wat geld te ontvangen, al blijven ze wel opletten voor de invloed en reputatie van Bayat. De speler moet trouwens het initiatief nemen om te werken met de makelaar, want de club wil het niet doen.

Anderlecht
 
 
 
Reacties.