Club mist drie spelers voor Brugse Metten

18 juli 2019 22:20

Vrijdagavond sluit Club Brugge traditiegetrouw de voorbereiding af met de Brugse Metten. Dit seizoen nemen ze het op tegen Sporting Lissabon, dat vorig seizoen derde werd in de Portugese hoogste klasse.

Club Brugge maakte vandaag alvast zijn selectie bekend. Er zijn 3 afwezigen: Jelle Vossen, Brandon Mechele en Kaveh Rezaei blijven uit voorzorg aan de kant. Tegenstander wordt Sporting Lissabon, een club met enkele bekende namen in de rangen.

In de selectie van de Portugezen vinden we onder meer Jérémy Mathieu (ex-Barcelona), de Nederlandse goalgetter Bas Dost en centrale middenvelder Bruno Fernandes (gegeerd door tal van Europese topclubs) terug. Ook Abdoulay Diaby, die een verleden heeft bij Moeskroen en Club Brugge, speelt bij Sporting.

Het zal voor Club de laatste waardemeter worden in deze voorbereiding. Ook is het de gelegenheid voor de nieuwkomers om zich voor het eerst aan het grote publiek te laten zien. Volgende week zaterdag (27 juli) trekt Club naar de Freethiel, waar ze het op de eerste speeldag van de Jupiler Pro League zullen opnemen tegen Waasland-Beveren.

Dennis Rosiers

Club Brugge \\ Sporting Lissabon
 
 
Reacties.