Antwerp opgelucht: "Nu kunnen we dat feest op de Heizel beter organiseren"


Foto: © photonews 19 juli 2019 06:32

Laszlo Bölöni zal net geen gat in de lucht gesprongen hebben gisterenavond toen het nieuws in de bus viel dat de UEFA Standard het ticket van KV Mechelen geeft en zij opschuiven naar de derde voorronde. Hij zag immers op tegen die matchen tegen het Roemeense Viitorul.

Organisatorisch was het immers een hel om nu nog die match te beginnen regelen. “We zijn op alle vlakken tevreden. Ten eerste voor het Belgisch voetbal, dat het vijfde ticket niet verloren is en nog doorgeschoven wordt naar Gent”, zegt Antwerp-woordvoerder Dimitri Huygen in GvA.

"Pas op, we waren al goed voorbereid, ook voor volgende week op onze 'thuiswedstrijd' in Brussel, in goede samenwerking met de Brusselse politie en de Heizel. Alleen werd het wel erg kort dag om nog fatsoenlijk tickets te verkopen en dergelijke."

Antwerp wil van zijn terugkeer in Europa een feest maken. "Nu kunnen we die voorbereiding gebruiken als generale repetitie en vanaf maandag, meteen na de loting, véél gerichter en beter onze terugkeer in Europa organiseren. En door die extra weken kunnen we ongetwijfeld ook veel meer volk richting Heizel lokken. Uitverkocht? Een benadering van onze eigen stadioncapaciteit zou al fantastisch zijn.”

Europa League \\ Antwerp
 
 
 
Reacties.