KV Mechelen mag gerust zijn in tweede versterking: "Keuze is voor 90 procent gemaakt"


Foto: © photonews 21 juli 2019 12:16

Als hij vandaag niet in actie komt tegen Westerlo heeft Dante Vanzeir waarschijnlijk zijn laatste optreden gemaakt voor Genk dit seizoen in de Supercup. Volgende week moet er meer duidelijkheid komen over zijn nieuwe ploeg. Maar als we op de woorden van de aanvaller afgaan, is dat al gebeurd.

Vanzeir heeft de keuze tussen Waasland-Beveren en KV Mechelen. Gisteren mocht hij tegen zijn - waarschijnlijk - nieuwe ploeg invallen en scoren. Hij werd wel gejend door het Malinwa-publiek met 'Ratten buiten', maar dat stoorde hem amper. 

"Ik hoop begin volgende week mijn keuze bekend te maken, maar die is al voor 90 procent gemaakt", knipoogde hij. En we zijn vrij zeker dat het KV Mechelen wordt, dat hem het liefst wil. "Het stadion zit vol, de club is aantrekkelijk, maar ik weeg de voor- en nadelen af", liet hij nog wat ruimte voor twijfel. 

"Dat ze 'Ratten buiten' riepen? Ik heb dat ook gehoord ja", lachte hij. "Maar dat is normaal, je weet dat die twee clubs gevoelig liggen. Het gaat om extrasportieve zaken, het is niet op mij persoonlijk. Dit zal mijn keuze niet beïnvloeden. Integendeel, ik vind het net een extra motivatie om mij te tonen..., mócht ik naar Mechelen gaan.”

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.