Internazionale 2.0 of is er meer? Dit zijn de redenen waarom Nainggolan moét vertrekken bij de Milanese topclub


Foto: © photonews 22 juli 2019 19:28

Internazionale FC wil af van Radja Nainggolan. De Antwerpenaar werd amper een jaar geleden als grote held ingehaald in Milaan. Het kan verkeren... Maar waarom moet hij eigenlijk vertrekken?

En het is bittere ernst: Internazionale ziet Radja Nainggolan liever vandaag dan morgen vertrekken. De voormalige Rode Duivel is sportief gezien dan wel een meerwaarde, toch hebben de Nerazzurri meerdere redenen om hem van de hand te doen. 

Extrasportieve fratsen

Voor alle duidelijkheid: het gaat hier niet over een pintje of een sigaretje. Wij zijn de laatsten die Nainggolan daarvoor met de vinger zullen wijzen. Het probleem ligt elders. De middenvelder ging de voorbije maanden meermaals in de clinch met de harde kern van Inter. Niet het strakste plan...

Inter 2.0

Bovendien willen de Nerazzurri breken met het verleden. De laatste scudetto dateert ondertussen al van 2010. Romelu Lukaku moet dé nieuwe ster worden, maar de huidige toppers moeten opkrassen. Mauro Icardi hoort in dat lijstje, maar Il Ninja dus ook.

Hij kost te veel, meneer

En dat is er nog het kostenplaatje. Nainggolan is één van de grootverdieners bij Inter, dat overigens moet opletten om haar Financial Fair Play-doelstellingen te halen. Bovendien betaalden de Italianen een jaar geleden 38 miljoen euro voor de 31-jarige middenvelder. Een bedrag dat ze (deels) willen recupereren.

Serie A \\ Inter Milaan
 
 
 
Reacties.