Opnieuw een miserabel seizoen voor Manchester United? "Grote transfers blijven uit"


Foto: © photonews 25 juli 2019 18:35

Manchester United is bezig aan een sterke voorbereiding. Eerder deze middag wonnen ze van Tottenham en eerder gingen ook Inter Milaan, Leeds United en Perth voor de bijl. Toch zullen er nog nieuwe namen moeten bijkomen als ze volgend seizoen willen vechten voor de titel.

Voorlopig heeft Manchester United al twee nieuwe namen binnengehaald. Daniel James is een linkerflank en is overgekomen van Swansea en Wan-Bissaka is een rechtsback die is weggeplukt bij Crystal Palace.

Deze twee heren doen het zeker niet slecht in de voorbereiding, maar als we naar de kern zien, is het nog steeds te weinig. Pogba en De Gea zijn de absolute sterkhouders, maar vooral een centrale verdediger en een creatieve middenvelder ontbreken nog. 

Maguire

Een centrale verdediger zou binnenkort wel eens opgelost kunnen worden, want Maguire zou heel dicht bij een overgang staan. Manchester United zou zo'n 80 miljoen euro betalen wat toch heel veel geld is voor een speler van dat kaliber. 

Als creatieve middenvelder wordt Bruno Fernandes genoemd en dat is een speler dat de Engelse topclub zeker kan gebruiken. Hij zou wel eens een sleutelrol kunnen spelen volgend seizoen, maar dan moet de deal uiteraard nog doorgaan. Volgens de laatste updates zou dat niet het geval zijn.

Milinkovic-Savic

Ze zouden in plaats van Bruno Fernandes aan het jagen zijn op Milinkovic-Savic. De Servische middenvelder speelt op dit moment bij Lazio Roma en zou de Italiaanse club zo'n 90 miljoen euro moeten opleveren. Opnieuw een smak geld.

als de Serviër zou komen, is dat goed nieuws voor Pogba. De Fransman wil al een tijdje weg en Milinkovic-Savic zou zijn vervanger moeten worden. Vraag is alleen of dat Milinkovic-Savic in zijn voetsporen kan treden. 

Supporters

De supporters zijn niet tevreden met de gang van zaken. Ze vinden dat grote baas Ed Woodward voorlopig gefaald heeft. Voor hen is het genoeg geweest en ze willen een nieuwe wind, maar dat zal niet voor direct zijn.

Dat er iets moet veranderen, is wel duidelijk. Al enkele jaren zitten ze in een dip en als we kijken naar de transfers die voorlopig gedaan zijn, zal het ook volgend seizoen niets worden. James en Wan-Bissaka zijn goede spelers, maar er zullen echt nog wel wat versterkingen bij moeten komen als ze terug het Manchester United van vroeger willen worden. 

Premier League \\ Manchester United
 
 
 
Reacties.