Paulo Dybala kan niet alleen naar Manchester United, maar ook naar andere club uit de Premier League: "Sprake van 70 miljoen pond"


Foto: © photonews 25 juli 2019 11:39

Blijft Paulo Dybala bij Juventus of vertrekt hij? De Argentijn zou zelf graag vertrekken en Manchester United zou hem graag binnen halen. Ze zijn niet alleen, want nu zou ook Tottenham zich mengen in de strijd.

Mauricio Pochettino ziet wel iets in de jonge Argentijn. Hij vindt hem één van de beste spelers ter wereld en zou hem dan ook graag in zijn ploeg willen. Tottenham zal dan wel zo'n 70 miljoen pond moeten neerleggen voor Dybala. 

In 2018 stonden Juventus en Tottenham tegenover elkaar in de Champions League en toen had Pochettino al mooie woorden voor Dybala. "Hij heeft een speciaal talent en kan elke ploeg in de problemen brengen." Dybala scoorde toen, waardoor Tottenham was uitgeschakeld. 

Statistieken

Dybala speelde dit seizoen vrij vaak mee met Juventus. Hij speelde in alle competities samen 42 matchen en scoorde daarin 10 doelpunten. Hij was ook goed voor 5 assists. 

Serie A \\ Juventus
 
 
 
Reacties.