Kan Antwerp meteen de volle buit pakken op het veld van Eupen?


Foto: © photonews 28 juli 2019 11:00

Zondagavond sluiten Eupen en Antwerp de openingsspeeldag alweer af. Bij Eupen heel wat nieuwe namen na een intensieve mercato. Antwerp deed het rustiger aan, maar trekt wel als favoriet naar de Oostkantons.

Met de nieuwe coach Benat San José deed Eupen heel wat knappe transfers. Menno Koch (aanvoerder NAC Breda), Jon Bautista (Real Sociedad), Leonardo Rocha (topschutter 1B) en Andreas Beck (voormalig Duits international) zijn niet de minste namen.

Zoals gezegd bleef Antwerp er dus rustiger bij. De belangrijkste transfer was misschien wel die van DIeumerci Mbokani, hij verlengde zijn contract met een jaar. Het zal ook uitkijken worden wie Jelle Van Damme centraal achterin kan vervangen. 

Selectienieuws 

Eupen kiest voor zes nieuwkomers in de selectie. Ook Hendrik van Crombrugge is er nog bij, maar de kans lijkt groot dat Ortwin De Wolf in doel zal staan.

Bij Antwerp tekenen buiten Didier Lamkel Zé alle sterkhouders present. Sander Coopman sukkelde de afgelopen week met enkele kwaaltjes, maar raakt fit voor zijn mogelijke debuutwedstrijd. 

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Eupen
 
 
 
Reacties.