Klopp houdt zich heel rustig op transfermarkt: "Wij moeten rekeningen betalen, slechts vier clubs in de wereld versterken zich constant"


Foto: © photonews 28 juli 2019 12:35

Liverpool heeft het wel héél rustig gehouden op de transfermarkt. De Champions League-winnaar haalde maar één versterking en bouwt dus verder op de ploeg die het vorig seizoen goed deed. "Ik ben niet jaloers, slechts vier clubs in de wereld kunnen zich constant versterken", aldus Jürgen Klopp.

Klopp weet dat hij dit jaar de vinger wat op de knip moet houden. “Volgend jaar is er weer een transferwindow. En deze ploeg is gewoon erg goed, we hebben al veel erin geïnvesteerd. Nu moeten we ermee aan de slag”, zegt hij in de Engelse kranten. “Ik kan weinig kwijt over wat andere clubs doen. Ik weet niet hoe ze het doen. Wij moeten rekeningen betalen. Sorry. Iedereen moet rekeningen betalen, wij ook.”

Het is dus een financiële zaak. Liverpool kan niet elk seizoen 200 miljoen investeren. "Het lijkt erop dat vier clubs in de wereld dat wel constant doen: Real Madrid, Barcelona, Manchester City en Paris Saint-Germain. Wat zij nodig hebben, halen ze. Je kan het niet met elkaar vergelijken. Dat is de situatie. Het is geen kritiek."

Premier League \\ Liverpool FC
 
 
 
Reacties.