Nieuwe Cercle-goalie maakt meteen indruk: "Mijn doel? Één van de beste van de competitie worden"


Foto: © photonews 28 juli 2019 09:18

Loïc Badiashile toonde zich meteen tegen Standard met een gestopte penalty en een uitstekend match, maar moest zich toch nog twee keer omdraaien. De doelman was teleurgesteld, maar brandt van ambitie.

"We zaten goed in de match in de eerste helft, maar na twintig minuten in die tweede helft verslapten we. Uiteindelijk konden we het niet vasthouden en slikten we nog die twee goals. Voor een doelman is dat uiteraard om gek van te worden. Dat is enorm moeilijk, gezien we de doelpunten slikten na individuele fouten", aldus de Fransman.

Missie: vooruitgang boeken

"Of ik had moeten uitkomen? Je kan altijd beter doen uiteraard, maar die voorzet kwam er wel heel snel. We hadden de bal gewoon niet mogen verliezen op het middenveld." De goalie komt alvast met ambitie naar de Belgische competitie. "Mijn doel is vooral om vooruitgang te boeken. Ik wil één van de beste doelmannen van deze competitie worden."

Na de nederlaag bleef hij wel bescheiden. "Mijn match? Ik pak een paar ballen en een penalty, maar dat is niet mijn doel. Ik heb liever geen enkele redding, maar wél de zege."

Jupiler Pro League \\ Standard \\ Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.