Kompany laat zich uit over mogelijke versterking, maar zweert bij nieuwe filosofie: "We gaan de jongeren kansen blijven geven"


Foto: © photonews 28 juli 2019 22:19

Vincent Kompany was de man in de spotlights tegen KV Oostende, zo nam hij de druk weg van al het jonge geweld dat hem omringde. De jonge gasten deden het goed, maar op enkele cruciale posities dringt zich toch versterking op.

Een spits blijft prioritair voor Anderlecht. Gerkens deed wel zijn stinkende best, maar zal nooit een diepe spits worden. Tegenover RTBF liet Kompany niet in zijn kaarten kijken hoe hard de Brusselaars nog zullen uithalen op de transfermarkt. 

'In youth we trust'

"We hebben de plicht om te kijken of we onze ploeg kunnen versterken. In elke club, zeker op het niveau van Anderlecht, is dat een verplichting. Zonder te zeggen of er nog veel gaat bewegen, staat één zaak vast: we gaan de jongeren kansen blijven geven."

"De jonge gasten hebben veel aan het publiek gegeven vandaag, dat zich bij momenten weer amuseerde. We zullen vroeg of laat weer aanknopen met goede resultaten, ook met de jonge gasten."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.