UPDATE: Costa Ricaan gaat niet naar Club Brugge, maar trekt naar Denemarken

29 juli 2019 16:43

Club Brugge wil de komende weken nog enkele nieuwkomers voorstellen. Een van hen zou een Costa Ricaans international kunnen zijn.

Volgens enkele lokale media in Costa Rica wil Club Brugge Bryan Oviedo nog steeds bijzonder graag. De linksback zit in zijn laatste contractjaar bij Sunderland en wil daar graag vertrekken.

Intussen gaf ook Sunderland-manager Jack Ross aan dat er snel duidelijkheid zal komen over de situatie van de flankverdediger. Oviedo zou namelijk graag zijn contract ontbinden, waarna hij transfervrij elders kan tekenen. 

Sobol

Gisteren stond Sobol in de basis bij Club Brugge tegen Waasland-Beveren, maar in de oefenwedstrijd tegen Sporting Lissabon liet hij nog geen onuitwisbare indruk. De concurrentie voor de linksbackpositie zou plots wel erg zwaar zijn. 

UPDATE: Bryan Oviedo maakt al zeker niet de overstap naar Club Brugge. De Costa Ricaan verlaat Sunderland en gaat aan de slag bij FC Kopenhagen, hij tekende daar een contract voor de komende drie seizoenen. Vanmorgen kwam het nieuws al naar buiten dat Club Brugge aan Fede Ricca denkt voor de linksbackpositie. 

Arjen T'Sjoen

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.