Past Didillon niet in de nieuwe filosofie? 'Anderlecht wil stunten met komst van 22-voudig Rode Duivel'

29 juli 2019 19:28

Moet RSC Anderlecht op zoek naar een nieuwe doelman? Thomas Didillon is momenteel de nummer één in het Astridpark, maar zijn voetballende kwaliteiten staan ter discussie. De hoofdstedelingen proberen alvast te anticiperen.

Thomas Didillon hield RSC Anderlecht vorig seizoen meermaals recht. Toch klinkt het in de wandelgangen van het Astridpark dat de Franse doelman eerder een zwakke schakel is in de nieuwe filosofie die Vincent Kompany wil introduceren.

We moeten toegeven: dat was gisteren te zien. Bij zijn eerste voetballende actie - een simpele pas richting Kompany - viseerde Didillon al meteen zijn eigen doel. Enkele mindere ballen later was het duidelijk dat de doelman die ballen liever niet dan wel kreeg.

Het Laatste Nieuws weet dat paars-wit enkele doelmannen op de verlanglijst heeft staan. Jean Butez is er eentje van, maar hij lijkt een verhuis naar Club Brugge te verkiezen. 

En dan is er de interesse in Simon Mignolet. Kompany wil de Rode Duivel - en dat zou toch een nieuwe stunt zijn - graag naar Brussel halen. Al is dat financieel een moeilijke zaak. 

Quasi onhaalbaar?

Liverpool FC wil de doelman liever houden. Bovendien wil ook SL Benfica de Rode Duivel én is Anderlecht financieel allesbehalve slagkrachtig om nog eens zwaar uit te halen. 

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Anderlecht \\ Liverpool FC
 
 
 
Reacties.