Vanderhaeghe over keuze goede vriend Deschacht voor rivaal: "Hij staat scherp" en "Onze tennismatchen zijn zo al opzwepend genoeg"


Foto: © photonews 29 juli 2019 12:02

Yves Vanderhaeghe probeerde deze zomer Olivier Deschacht te overtuigen T2 te worden bij zijn Kortrijk, maar uiteindelijk koos de ervaren verdediger voor nog een jaartje als voetballer bij ... rivaal Zulte Waregem.

"Of het nog een extra pigment aan onze tennismatchen zal geven dat hij nu bij Zulte Waregem zit en ik bij Kortrijk? Misschien, maar de tennismatchen tussen Oli en mij zijn nu eigenlijk al opzwepend genoeg."

"Het is misschien best dat de mensen niet horen wat we naar elkaar zeggen, want we spelen steeds om te winnen", aldus Yves Vanderhaeghe met een gulle lach over de keuze van zijn goede vriend. 

Verdiende afscheid

"Maar ik begrijp zijn keuze. Ik denk dat Deschacht nog niet klaar was om definitief afscheid te nemen van de actieve voetballerij. Hopelijk krijgt hij nu het verdiende afscheid dat hij zelf voor ogen heeft. In Lokeren leek het erop dat hij zou mogen blijven, maar dat ging dan niet door."

"Ik vind het mooi voor hem dat hij nu die kans krijgt bij Zulte Waregem en ik ben er zeker van dat hij die ook gaat grijpen. Hij is fysiek nog dik in orde en staat echt scherp", besloot de oefenmeester van KV Kortrijk.

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem \\ KV Kortrijk
 
 
 
Reacties.