Bölöni gooit met superlatieven naar Antwerp-fans: "Ik vergelijk ze met de supporters van Marseille"

30 juli 2019 21:08

Antwerp FC begon voetbaljaargang 2019 - 2020 met een klinkende 1-4 overwinning Am Kehrweg. Ondertussen bereidt Laszlo Bölöni zijn troepen voor op een Europees avontuur. Maar het zijn vooral de fans die de coach in zijn hart blijft dragen.

Antwerp FC staat voor het seizoen van de bevestiging. De Great Old is het al verplicht om play-off 1 te halen. Bovendien willen de roodhemden geen mal figuur slaan in Europa. 

"Ik wil dat mijn jongens met evenveel enthousiasme spelen als de voorbije twee seizoenen", vertelt Laszlo Bölöni. "En dan verwacht ik dat we dit seizoen nog sterker zijn. Stilstaan is achteruitgaan. En dat wil ik niet."

Bölöni staat nog elke wedstrijd met open mond te kijken naar de fans van Antwerp. "Ik besef goed genoeg dat onze supportes heel veel opofferen om naar ons te komen kijken. En niet alleen financieel, maar ze steken er ook veel energie in."

Het respect van onze fans geeft me voldoening - Laszlo Bölöni

"Het doet me enorm veel goed om ze iets terug te geven", besluit de Roemeen. "Het respect van die mensen geeft me voldoening. Of ze te vergelijken zijn met de fans van een andere club? De supporters van Olympique Marseille. Ze staan er ook elke week met het mes tussen de tanden. In de positieve zin, hé." (lacht) 

Redactie

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Antwerp \\ Marseille
 
 
Reacties.