Vandaag een akkoord tussen Manchester United en Juventus over Lukaku? "D-Day"


Foto: © photonews 01 augustus 2019 12:19

Vandaag komen we misschien te weten waar Romelu Lukaku volgend jaar zal spelen. Inter Milaan was lang de koploper om hem binnen te halen, maar nu zou Juventus zelfs al een akkoord bereikt hebben met Manchester United.

Juventus heeft Dybala in de deal betrokken en dat ziet United wel zitten. De Engelse topclub zou dan zo'n 20 miljoen moeten betalen in combinatie met Lukaku. Dat vinden ze een betere aanbieding dan dat van Inter Milaan. Zij wilden tot 75 miljoen euro gaan, terwijl Manchester United eigenlijk 83 miljoen wil.

De grote vraag is nu of Dybala een persoonlijk akkoord kan bereiken met Manchester United. Hij zou zelf al aangegeven hebben dat hij graag bij Juventus zou blijven en dat hij graag in de Champions League zou spelen volgend seizoen. 

Gesprek

Vandaag heeft Dybala een gesprek met Sarri, de huidige trainer van Juventus. Als hij daaruit kan afleiden dat hij geen belangrijke speler meer zal zijn voor Juventus, ligt de weg naar Manchester United open. De Argentijn zou dan wel een salaris van zo'n 10 miljoen euro per jaar willen, omdat hij dus niet kan deelnemen aan de Champions League. 

Lukaku zou al groen licht gegeven hebben voor een transfer naar de Italiaanse topclub. Hij wil al een tijdje naar Italië en nu lijkt het er dus eindelijk aan te komen. 

Premier League \\ Manchester United
 
 
 
Reacties.