Oulare wil zich bewijzen: "Het was misschien anders gelopen als ik bij Club Brugge meer geduld had getoond"


Foto: © photonews 01 augustus 2019 22:31

Obbi Oulare staat voor het seizoen van de waarheid. De aanvaller lag de voorbije jaargang quasi constant in de lappenmand. "Opgeven staat niet in mijn woordenboek. Maar ik weet dat ik mezelf vroeger niet genoeg pijn deed."

De neutrale toeschouwer was eigenlijk al vergeten dat Obbi Oulare vorig seizoen voor Standard voetbalde. Verder dan bezoekjes aan de medische staf kwam hij amper. 

Toch schotelden de Rouches - en Michel Preud'homme, de man die hem bij Club Brugge liet debuteren - hem een contract voor vier seizoenen voor. Het zegt iets over het vertrouwen in de aanvaller. 

"Vroeger heeft het gebotst met Preud'homme", lacht Oulare in Het Laatste Nieuws. "Maar sindsdien zijn de coach en ikzelf veranderd. Ik ben geen achttien meer, hé."

Oulare trok destijds de deur van Olympia achter zich dicht. De aanvaller wou speelminuten en Watford FC betaalde acht miljoen euro. Win-win? Oulare speelde amper in Engeland. 

Vroeger heeft het gebotst met Michel Preud'homme - Obbi Oulare

"Het was misschien anders gelopen als ik bij Club Brugge meer geduld had getoond. Maar ik deed dat tikkeltje extra niet. Ik deed mezelf geen pijn."

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Standard
 
 
 
Reacties.