Davies over Kums en Trebel: "Iedereen komt nog in aanmerking"

01 augustus 2019 14:57

't Zijn niet de persconferenties van Hein Vanhaezebrouck... Simon Davies houdt de lippen stijf op elkaar en laat enkel het hoognodige weten. Licht laten schijnen op de situatie van de overbodige spelers hoort daar blijkbaar niet bij...

"Nieuwe doelman? Dat is nog niet officieel, dus ik kan daar niks over zeggen..." Dan weet je dat het moeilijk wordt, om het met de woorden van Bob Peeters te zeggen. Iedereen weet immers dat Hendrik Van Crombrugge zijn medische testen afgelegd heeft bij Anderlecht en er donderdagnamiddag handtekeningen gezet worden.

Wat met Sven Kums en Adrien Trebel, dure jongens die woensdag met de B-ploeg moesten opdraven en zondag weer in de tribune zullen zitten? Hmmm... "Kums en Trebel trainen goed. Dit is altijd een interessante periode voor een club."

"Momenteel valt er niets meer te zeggen, we zullen zien wat de volgende weken brengen. Het zijn Anderlecht-spelers en we respecteren hen als mens en als speler. Maar je weet nooit wat er gebeurt, iedereen komt in aanmerking."

Johan Walckiers

Anderlecht \\ Fortuna Düsseldorf
 
 
Reacties.