Spartak Moskou lijkt de vervanger van Hanni weg te plukken bij AZ

02 augustus 2019 20:18

Spartak Moskou staat dicht bij een vervanger voor Sofiane Hanni (ex-KV Mechelen, ex-Anderlecht), die naar het Qatarese Al Gharafa is vertrokken. Guus Til, de 21-jarige captain van AZ, is onderweg naar Moskou.

Gisterenavond speelde Guus Til nog mee in de gewonnen wedstrijd in de voorronde van de Europa League (0-3 tegen BK Häcken), maar dit zal allicht de laatste partij zijn geweest in het shirt van AZ. Trainer Arne Slot gaf aan dat hij intussen onderweg is naar Moskou, om zijn transfer af te ronden. Naar alle waarschijnlijkheid komt hij dit weekend dus niet meer in actie in de Eredivisie.

Guus Til is een aanvallende middenvelder van 21 jaar. Hij is een jeugdproduct van AZ en speelde vorig seizoen 33 wedstrijden in de Eredivisie voor de ploeg uit Alkmaar. Hierin wist hij 12 keer te scoren en leverde hij 5 assists af.  Zijn goede prestaties leverden hem ook al 1 cap op voor Oranje.

 

 

Jordan Larsson

Eerder vandaag maakte Spartak Moskou ook de transfer van Jordan Larsson bekend. De 22-jarige zoon is net als zijn vader Hendrik Larsson een goaltjesdief, getuige hiervan zijn 11 doelpunten in 16 wedstrijden voor het Zweedse IFK Norrköping dit seizoen.

Nederlandse Eredivisie \\ Europa League \\ AZ Alkmaar \\ Fortuna Sittard \\ Norrköping
 
 
 
Reacties.