Wie pakt zijn eerste driepunter? Kortrijk of Charleroi


Foto: © photonews 03 augustus 2019 11:00

De tweede speeldag werd gisteren met Club Brugge tegen Sint-Truiden alweer op gang getrapt. Vanavond nemen KV Kortrijk en Sporting Charleroi het tegen mekaar op, beide clubs konden hun eerste wedstrijd niet winnen.

KV Kortrijk speelde een meer dan verdienstelijke wedstrijd tegen landskampioen Racing Genk. De ploeg van Yves Vanderhaeghe kwam op voorsprong na een knappe knal van Julien De Sart, maar moest in het slot toch het hoofd buigen.

De selectie blijft helemaal dezelfde in vergelijking met de wedstrijd in Genk. Iedereen is fit en klaar om te spelen tegen Charleroi.

Een kostbaar punt

Charleroi speelde op de eerste speeldag thuis tegen AA Gent. De nieuwe coach Karim Belhocine zag een goeie match van z'n team, maar toch leken de Carolo's zonder punten achter te blijven. In het slot maakte een sterk spelende Massimo Bruno alsnog gelijk.

Ook bij Charleroi zijn er weinig selectieproblemen. Gholizadeh is net zoals vorige week nog niet speelklaar en ontbreekt. Verder is er in de selectie ook geen plaats voor onder meer Mandanda, Saglik en Pollet.

Selectie KV Kortrijk: Bruzzese, Golubovic, Hines-Ike, Kagelmacher, Azouni, Rougeaux, Mboyo, Ajagun, Kage, De Smet, Van Der Bruggen, Deman, Mujakic, Ivanof, De Sart, Rolland, Batsula, D'Haene, Ezekiel, Ocansey 

Selectie Sporting Charleroi: Riou, Penneteau, Imbrechts, Marinos, Busi, Diagne, Zajkov, Dessoleil, Willems, Nurio, Hendrickx, Ilaimaharitra, Keita, Diandy, Nkuba, Henen, Fall, Bruno, Morioka, Niane, Bedia, Perbet. 

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ KV Kortrijk
 
 
 
Reacties.