Guri kan ineens wel scoren: "Deze coach geeft me wel vertrouwen"

03 augustus 2019 22:41

Als je zou weten wat Sindrit Guri vorig seizoen allemaal over zich heen heeft gekregen... Laten we zeggen dat de Albanees niet meteen de favoriete speler van Gert Verheyen was. Maar kijk, een nieuwe coach, een andere Guri. "Deze geeft me wel vertrouwen", zei de man die twee keer scoorde.

Guri maakte het twee keer mooi af. Eerst met een kopbal op een voorzet van D'Haese, daarna met een individuele actie en een goeie plaatsbal. "Ik moet van de coach aan de tweede paal blijven, maar soms moet je het als aanvaller ook aanvoelen", lachte hij. 

Maar dit is alvast een andere Guri dan die van vorig seizoen. "Ja, dat geef ik zelf ook toe. Een aanvaller die scoort, is blij. Ik ben ook vrij in mijn hoofd, dat geeft me meer vertrouwen."

Maar niet enkel dat. "Ja, ook de coach geeft me meer vertrouwen. Nu zegt de coach dat de voorzetten naar mij moeten komen en dat er moet gevoetbald worden. Vorig seizoen was het lopen, lopen, lopen... Ik voel me veel beter onder deze coach. Ik moet eerlijk zeggen dat ik vorig seizoen geen vertrouwen voelde. Ik zeg dan ook: 'Dank u!'"

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Cercle Brugge \\ KV Oostende
 
 
Reacties.