Kompany zet twee basisspelers vanop speeldag 1 in de tribune


Foto: © photonews 04 augustus 2019 16:15

Na de teleurstellende nederlaag op de openingsspeeldag tegen Oostende hoopt Anderlecht zich te herpakken tegen Moeskroen. Speler-manager Kompany kan alvast niet verweten worden dat hij geen keuzes durft te maken. Twee titularissen uit die eerste match halen nu het wedstrijdblad niet.

Geen nieuwe basisplaats dus voor Elias Cobbaut. De ex-speler van KV Mechelen maakte in de thuismatch tegen KVO geen al te beste beurt. Cobbaut deed deze week wel nog mee in een oefenwedstrijd tegen Düsseldorf. Voor de competitiematch op Le Cannonier rekent Kompany echter niet op hem.

Voorts is er ook geen plaats in de definitieve selectie voor Didillon. Dat de doelman niet meer in de plannen voortkomt, werd wel duidelijk toen Anderlecht Van Crombrugge ging halen bij Eupen. Laatstgenoemde zou over betere voeten beschikken en dus beter passen in het systeem-Kompany.

Zelfs een plekje op de bank is de Didillon niet meer gegund. Net als Cobbaut zit de Fransman niet bij de achttien die mogen hopen op speelminuten tegen Moeskroen.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.