Michel Vlap opvallend mild voor Anderlecht na gelijkspel tegen Moeskroen

04 augustus 2019 20:25

Alweer geen overwinning voor Anderlecht. Op le Canonnier bleven de Brusselaars op een 0-0 steken. Desondanks was Michel Vlap opvallend positief na de wedstrijd.

Voor de camera's van Play Sports keek de Nederlandse aanvallende middenvelder terug op de moeilijke partij: "Het was een heel moeilijke wedstrijd. Moeskroen hield de deuren goed dicht. Ze zijn niet vaak aan ons doel gekomen. Ze liepen de ganse wedstrijd tijd te winnen en jammer genoeg ging de scheidsrechter daarin mee... Maar ze hebben het goed gespeeld."

Over het spel van Anderlecht was Vlap, ondanks weinig kansen en een 0-0 uitslag, opvallend positief: "Ik heb nog steeds vertrouwen in het proces dat we doormaken. We hebben heel veel balbezit, dat is altijd positief. Ons spel gaat in stijgende lijn, maar we moeten onze kansen beter afmaken. Want dat is toch waar het spelletje om draait he, goals...", besluit Vlap.

Ook volgende week staat Anderlecht weer voor een moeilijke opdracht: op vrijdagavond komt KV Mechelen, vol vertrouwen na een 6 op 6, op bezoek in het Lotto Park.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.