Jeugdproduct KVO heeft zijn draai gevonden: "Die assist was de eerste bal die ik raakte"


Foto: © photonews 04 augustus 2019 13:18

Robbie D'Haese moest zich toch even in de ogen wrijven na de tweede speeldag. KV Oostende pronkt daar mee bovenaan met zes op zes. "Dit hadden er weinig verwacht hé", lachte de winger.

Nee, aangezien Oostende bij de ploegen gerekend werd die het bijzonder moeilijk gingen krijgen. "Trouwens, we hadden het zelf ook niet verwacht hoor", gaf hij ruiterlijk toe. "Maar nu moeten we ook niet beginnen zweven. Volgende week komt Club Brugge en dat is andere koek."

Maar D'Haese mag zich wel op de borst kloppen. De 20-jarige linksbuiten die nu op rechts speelt, heeft al twee assists beet. Zaterdag een belangrijke voor de 1-1 van Guri. "We waren slecht begonnen. Die voorzet die ik kon trappen, was denk ik de eerste bal die ik raakte. Voor de rest zag ik geen bal. Maar na de 0-1 zijn we er toch doorgekomen."

Met ook al een assist tegen Anderlecht heeft het jeugdproduct van KVO punten gescoord bij Käre Ingebrigtsen. "De trainer geeft me heel veel vertrouwen. En dit traditioneel systeem (4-3-3) ligt me ook veel beter dan dat van vorig seizoen."

En nu dus Club Brugge. "Zij zijn ook wel sterk bezig", glimlachte hij. "Maar goed, we gaan proberen hetzelfde te doen als tegen Anderlecht. De trainer zal ook wel weer een plan hebben."

Jupiler Pro League \\ Cercle Brugge \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.