Anderlecht wil jeugdproduct - vorige week nog in de basis - verkopen aan Duitsers

05 augustus 2019 06:34

Anderlecht onderging op Le Canonnier wat wijzigingen ten opzichte van vorige week tegen Oostende. Zo zaten Elias Cobbaut, Thomas Didillon, Alexis Saelemaekers en Sebastiaan Bornauw zelfs niet meer in de selectie. Bij die laatste gaat het om transferperikelen.

Anderlecht wil hem immers verkopen. Het Duitse 1. FC Köln is bijzonder geïnteresseerd in de 20-jarige verdediger en wil zeven à acht miljoen euro op tafel leggen voor het blonde jeugdproduct van paars-wit. Het is omwille van die gesprekken dat Bornauw er gisteren niet bij was, weet HLN

Volgens Duitse bronnen zou Bornauw de overstap ook overwegen. Hij weet dat hij onder Kompany niet al te veel meer gaat spelen omdat de speler-manager voetballende verdedigers wil hebben. Dat is niet meteen de 'forte' van Bornauw. Anderlecht wil hem verkopen met een doorverkooppercentage, zodat ze bij een eventuele doorbraak nog wat meer kunnen krijgen.

Het geld is ook welkom om nog een eventuele versterking aan te trekken. Daarnaast moet paars-wit van nog heel wat balast afgeraken. 

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Moeskroen
 
 
Reacties.