Butez is het slachtoffer: doelman voelt zich toch wel bedrogen door Club Brugge

05 augustus 2019 07:42

Jean Butez had een akkoord met Club Brugge, maar daar zeiden ze verleden week dat Moeskroen te veel vroeg. In werkelijkheid was er ineens de optie Simon Mignolet op tafel gekomen. Door de komst van de Rode Duivel moet Butez nu ineens op zoek naar een andere ploeg.

Moeskroen haalde met Vaso Vasic - die het bijzonder goed doet - al een nieuwe keeper, want het leek duidelijk dat Butez ging vertrekken. Ondertussen is dat allesbehalve zeker meer, want alle keeperspostjes zijn ingevuld en er zijn ook nog een paar andere doelmannen (Jackers, Didillon, Roef) die een oplossing zoeken.

Aangezien Butez de duurste is van al die jongens lijkt het onwaarschijnlijk dat hij in België nog een plaatsje zal vinden. Antwerp toonde wel interesse, maar ook voor hen vraagt Moeskroen te veel. Butez, die ondanks de berichten nog rekende op een transfer naar blauw-zwart, lijkt weinig keuze te hebben. Ofwel moet hij de concurrentiestrijd met Vasic aangaan, ofwel een ploeg zoeken in het buitenland. Rennes lijkt de piste Didillon opgegeven te hebben...

Jupiler Pro League \\ Champions League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ Dinamo Kiev \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.