Laura De Neve blikt vooruit op Champions League: "Zij zijn de favoriet, maar wij hebben het thuisvoordeel"

05 augustus 2019 10:38

RSC Anderlecht neemt het deze week op tegen PAOK Saloniki, LSK Kvinner en Linfield in de voorrondes van de Champions League. Makkelijk wordt dat niet, zeker niet tegen de Noorse kampioen. Laura De Neve blikt vooruit.

"LSK Kvinner is inderdaad een heel sterke ploeg met heel wat internationals, maar ik ken ze en ook de Noorse nationale ploeg. We maken er zeker kans tegen", aldus Laura De Neve in aanloop naar het toernooi. "Natuurlijk zijn zij de favoriet en hebben ze de grootste coëfficiënt, vorig jaar haalden ze nog de kwartfinales." 

Thuisvoordeel

"Maar wij hebben ook het thuisvoordeel. Misschien is er met de steun van de fans wel iets mogelijk." Ex-Anderlechtspeelster Justine Vanhaevermaet speelt nu in de Noorse competitie: "We hebben er met haar al over gesproken en ze heeft ons inderdaad al wat tips gegeven." 

"Maar we maken altijd kans, anders moet je er niet aan beginnen. Het is een moeilijke, maar aantrekkelijke poule. De Griekse en de Noorse kampioen, dat zijn toppers. We gaan er het beste van maken en we geloven erin."

Aernout Van Lindt - Johan Walckiers

Anderlecht
 
 
Reacties.