UPDATE: Simon Mignolet legt nu ook zijn medische tests af

05 augustus 2019 10:00

Heel straf! Simon Mignolet tekent een contract voor vijf seizoenen bij Club Brugge. Mignolet verlaat Liverpool, waar hij al enkele jaren tevreden moest zijn met een rol als bankzitter.

Mignolet zat vanmiddag nog op de bank tijdens de Community Shield. Na de wedstrijd vloog hij naar België, waar Club-voorzitter Bart Verhaegde hem persoonlijk van de luchthaven kwam afhalen.

Mede dankzij de vele uitgaande transfers van de voorbije weken beschikt Club over de financiële middelen om Mignolet aan te trekken. Hij tekent in Brugge een contract voor vijf seizoenen. De voorbije weken flirtte Club Brugge met Jean Butez (Moeskroen), maar tot een akkoord kwam het niet. Met Simon Mignolet trekken ze een hoop ervaring en kwaliteit aan, én hij is onmiddellijk inzetbaar. 

Simon Mignolet keept sinds 2013 voor Liverpool, daarvoor was hij aan de slag bij Sunderland en Sint-Truiden. Hij droeg ook 22 keer het shirt van de Rode Duivels.

UPDATE: Intussen legt Simon Mignolet ook zijn medische tests af bij blauw-zwart, de doelman zal normaal gezien straks worden voorgesteld.

Premier League \\ Champions League \\ Club Brugge \\ Liverpool FC \\ Dinamo Kiev
 
 
 
Reacties.