Clement en Vanaken voorafgaand aan hyperbelangrijk duel: "Of Club Brugge nóg sterker is dan vorig jaar?"


Foto: © photonews 06 augustus 2019 16:33

Club Brugge denderde meteen door de competitie met een knappe 6 op 6 én met goed voetbal. "Ik heb goede dingen gezien en stappen vooruit, we zitten op schema", aldus Philippe Clement.

"Er zijn zeker nog werkpunten, maar de variatie in ons offensief spel zat er al meer in en onze automatismen komen er steeds beter uit", aldus Clement. "Percy pikte na een paar dagen al heel veel dingen op."

"We moeten wel realistisch zijn: STVV was niet hetzelfde team als vorig seizoen, dus op die manier moet je de dingen plaatsen. Maar we zetten stappen vooruit en we zitten op schema. Kiev wordt een heel andere zaak natuurlijk ..."

Voor een tweede speeldag was dit al goed

Maar toch: heel wat nieuwkomers deden het meteen goed: Deli is centraal achterin bijzonder sterk, Percy Tau scoorde meteen het mooiste doelpunt van de avond en Okereke zit al aan drie doelpunten in twee wedstrijden.

"Of we sterker zijn dan vorig jaar? Dat is nu nog moeilijk om te zeggen", aldus Hans Vanaken. "Maar het zit wel goed. Voor Percy was het nog wat aanpassen, maar voor een tweede speeldag was dit al heel goed. Hierop moeten we verder bouwen."

Champions League \\ Club Brugge \\ Dinamo Kiev
 
 
 
Reacties.