Mats Rits, Simon Mignolet en Hans Vanaken zien allen hetzelfde positieve na zuinige zege tegen Dynamo Kiev


Foto: © photonews 06 augustus 2019 23:31

Club Brugge won met het kleinste verschil van Dynamo Kiev en heeft zo alles in handen richting de terugwedstrijd in Oekraïne. Hans Vanaken, Mats Rits en Simon Mignolet reageerden dan ook gematigd tevreden.

"We wilden zeker nog voor de 2-0 gaan, maar Dynamo Kiev speelde iets beter in de tweede helft. 1-0 is zeker geen slecht resultaat, dat we de nul konden houden is belangrijk met oog op volgende week", aldus Hans Vanaken.

"Of we kansen zullen krijgen in Kiev? Zeker, we kunnen daar zeker scoren en dan moeten zij er al drie maken. We moeten geen schrik hebben en ook daar ons eigen spel gewoon spelen", vond de doelpuntenmaker van dienst.

1-0 is zeker geen slecht resultaat

Daarin bijgetreden door Mats Rits: "De nul houden was misschien het belangrijkste, nu blijft het zeker 50-50. We moeten gewoon ons eigen spel spelen en zo de volgende ronde proberen te bereiken. Aan Basel of Linz moeten we nu nog niet denken."

"Ik ben blij dat ik meteen mijn steentje kon bijdragen voor de ploeg", pikte Simon Mignolet - auteur van een paar goede reddingen - dan weer in. "We hebben kansen gehad om meer dan eentje te scoren, maar ook zij hebben mogelijkheden gehad. Met dit resultaat kan ik leven."

Champions League \\ Club Brugge \\ Dinamo Kiev
 
 
 
Reacties.