Manchester United verwachtte Lukaku dinsdagochtend op training... maar Rode Duivel traint opnieuw bij Anderlecht


Foto: © photonews 06 augustus 2019 14:16

Een fractie van een seconde droomden de fans van Anderlecht maandag dat ze een spits van wereldformaat zouden aantrekken. Romelu Lukaku verscheen namelijk op training bij paars-wit.

Big Rom had maandag een vrije dag en trainde mee met de U18 van Anderlecht en Mo Ouahbi. Op zich niets bijzonder. Dat er een foto van Lukaku opdook in de Joma-outfit van Anderlecht was vervelender voor Man U.

Adidas is namelijk de sponsor van de Red Devils. United maakte er geen drama van en liet weten dat het Lukaku dinsdagochtend opnieuw op training verwachtte.

Lukaku trainde dinsdag ook. Alleen deed hij dat volgens Het Laatste Nieuws opnieuw bij Anderlecht. Hoewel de transferperiode in Engeland sluit op 8 augustus, zou het gepoker tussen United en Lukaku wel een tijdje kunnen aanslepen.

Manchester United liet al weten sowieso geen nieuwe spits meer te kopen en de transfermarkt sluit pas op 2 september in Italië. Juventus en Inter strijden er om de handtekening van Lukaku. Of vooral om die van Manchester United, dat 85 miljoen vraagt voor Lukaku. 

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Anderlecht \\ Manchester United
 
 
 
Reacties.