Erwin Lemmens tevreden voor Simon Mignolet: "Dit is belangrijk voor hem"


Foto: © photonews 06 augustus 2019 19:27

Simon Mignolet is sinds gisteren officieel een speler van Club Brugge. Volgens Erwin Lemmens, keeperstrainer bij de Rode Duivels, is dit een zeer goede transfer voor de beide partijen. Mignolet heeft zich de voorbije jaren professioneel gedragen, maar het was tijd om terug te spelen.

Volgens Erwin Lemmens is dit een zeer goede transfer voor Mignolet. "Hij heeft zich zeer professioneel gedragen de voorbije jaren. Hij had het statuut van bankzitter bij Liverpool, maar de Engelse topclub heeft dan ook een keeper (Alisson) dat op een ander niveau zit."

Het is belangrijk dat Mignolet nog enkele jaren kan spelen en kan genieten. "Hij heeft dat op een professionele manier aangepakt en het is logisch dat hij nu zegt dat hij nog een paar jaar wil genieten van het voetbal."

Speeltijd

Erwin Lemmens denkt dat Club Brugge een goede stap is voor hem. "Hij heeft heel wat meegemaakt, dus ik denk dat het nu voor hem belangrijk is om te spelen. Met Club Brugge zet hij nu een heel goede stap, want nu kan hij op het hoogste niveau meedraaien in de Belgische competitie."

"Club Brugge is ook een stabiele club en dat zal alleen maar positief geweest zijn voor de keuze van Mignolet. Ze zijn aan het uitgroeien naar een nog grotere club en dat zal voor een stuk de doorslag gegeven hebben. Buitenland of de Belgische competitie is niet belangrijk voor hem."

Champions League \\ Club Brugge \\ Dinamo Kiev
 
 
 
Reacties.