Ajax wil vervanger van de Beek weghalen bij Club Brugge


Foto: © photonews 07 augustus 2019 06:25

Club Brugge lijkt na de stunttransfer van Simon Mignolet dé te kloppen ploeg in België. Nu dreigt het echter een sterkhouder te verliezen.

Hans Vanaken scoorde dinsdag tegen Dynamo Kiev nog het enige doelpunt van op de stip, maar dat zou zomaar zijn laatste in het shirt van Club Brugge kunnen zijn. Volgens Het Nieuwsblad heeft Ajax hem namelijk heel hoog op de verlanglijst staan.

De Amsterdammers zien meer dan waarschijnlijk snel Donny van de Beek naar Real Madrid vertrekken voor zo’n vijftig miljoen euro. In dat geval zullen ze Club Brugge proberen te overtuigen om Hans Vanaken te laten vertrekken.

Vanaken gaf al eerder aan West-Vlaanderen enkel te willen verlaten voor een sportief interessant project. Een beschrijving waaraan Ajax ongetwijfeld voldoet. Club Brugge verdiende deze zomer al heel wat miljoenen op de transfermarkt en zal de spelmaker niet zonder slag of stoot laten gan.

Club Brugge haalde de aanvallende middenvelder in de zomer van 2015 voor vier miljoen euro weg bij Lokeren. In 200 wedstrijden voor blauw-zwart scoorde de Gouden Schoen 57 doelpunten en gaf hij 51 assists.

Champions League \\ Club Brugge \\ Ajax \\ PAOK \\ Dinamo Kiev
 
 
 
Reacties.