Heel Real Madrid wacht ongeduldig op krachtsexplosie van Hazard: "Jouw moment is aangebroken"


Foto: © photonews 07 augustus 2019 12:05

Nog zo'n anderhalve week heeft Real Madrid om zich klaar te stomen voor La Liga. De voorbereiding is voorlopig echter de slechtste in jaren. Alle ogen zijn gericht op Eden Hazard om de zwalpende machine weer aan de praat te krijgen. Ze worden stilaan ongeduldig in Madrid.

Hazard prijkt in het groot op de cover van AS. "Jouw moment is aangebroken", klinkt het. De Spaanse sportkrant port Hazard aan in de oefenpot tegen Salzburg eindelijk te ontploffen. "Red Bull geeft je vleugels, wordt vaak gezegd. Zidane verwacht echter van Hazard dat die Real vleugels geeft. Salzburg moet na een trieste voorbereiding het moment worden van een nieuwe dynamiek."

Geen verhaaltjes meer over Pogba

Bij AS hebben ze het wel gehad met de verhaaltjes van de coach. "Alleen een goede prestatie van de Belg kan Zidane doen stoppen met vertellen hoe moeilijk het is om Pogba te kopen of terug te keren naar het verhaal dat quasi dezelfde elf van vorig seizoen spelen."

Het is uitkijken naar het moment dat Hazard zijn topvorm bereikt. Ondertussen wordt ook zijn zogezegde overgewicht nog eens aangehaald. "Als we naar zijn lichaam kijken, kan het zijn dat we nog lang moeten wachten eer Hazard die vorm bereikt. Real kan best niet te lang meer wachten om te groeien, het gaat veel te traag vooruit."

Primera Division \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.