Lukaku verschijnt met peperdure Rolls Royce op Neerpede, boete dreigt echter voor Rode Duivel

07 augustus 2019 10:52

Romelu Lukaku trainde de afgelopen dagen mee met de U18 van Anderlecht. De Rode Duivel onderhoudt er zijn conditie in afwachting van een transfer.

De Rode Duivel trekt meer dan waarschijnlijk naar Italië. Lukaku zou zich bij de paars-witte U18 voorbeeldig gedragen en als een soort tweede coach fungeren voor het jonge geweld.

Zijn tijdelijke ‘ploegmaats’ mogen nog niet met de auto rijden. Lukaku is dan weer een enorme liefhebber van wagens. Volgens Het Laatste Nieuws verscheen hij de afgelopen dagen op training met een peperdure Rolls Royce van meer dan driehonderdduizend euro.

Nieuwe kleur

Al is ‘peperduur ‘ ook weer relatief voor de spits. Op een paar weken tijd verdient hij namelijk zo’n auto. De foto bovenaan het artikel dateert voor alle duidelijkheid van vorig jaar. Toen had hij er een rood accent aan laten geven. De kleur van Manchester United. Intussen zou de auto weer helemaal zwart zijn gespoten.

Boete

Volgens de Daily Mirror mag Lukaku zich overigens aan een boete verwachten omdat hij zich dinsdag niet opnieuw op training meldde bij Manchester United. Zijn club zou hem een salaris van twee weken aanrekenen. Dat komt dan neer op een boete van bijna 400 000 Engelse pond.

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Anderlecht \\ Manchester United
 
 
 
Reacties.