UPDATE: Mondeling akkoord tussen Machester United en Inter omtrent Lukaku


Foto: © photonews 07 augustus 2019 20:23

Romelu Lukaku kwam de laatste dagen vooral in het nieuws door mee te trainen bij Anderlecht. Wat zijn transferdossier betreft, kwam er geen schot in de zaak. Dat ligt inmiddels toch wel weer anders. Inter lijkt dan toch te gaan doordrukken en heeft een nieuw bod gedaan.

Dat de liefde tussen Lukaku en United voorbij is, is wel al eventjes duidelijk. Zowel Inter als Juventus hengelen naar de Rode Duivel. Alleen moet Juve dan wel Dybala als pasmunt richting Manchester sturen en lijken ze in Milaan over minder financiële middelen te beschikken dan de Oude Dame.

Lukaku staat evenwel hoog op de verlanglijst van Conte en bij Inter zijn ze dus toch bereid om een inspanning te leveren. De Milanezen hebben volgens La Gazzetto dello Sport een nieuw bod gedaan dat beduidend hoger ligt dan het eerste bod. Deze keer zou Inter 75 miljoen euro veil hebben voor Lukaku, plus bonussen.

Houdt United het been stijf?

Daarmee komt het toch min of meer in de buurt van de 85 miljoen euro die ManU graag voor zijn aanvaller zou vallen. Ook over 78 miljoen, aangevuld met vijf miljoen euro aan bonussen, valt te praten. De betrokken partijen zitten dus niet ver meer uiteen, maar het blijft nog steeds de vraag of United het been stijf gaat houden of niet. 

UPDATE 20:15: Volgens diverse Engelse en Italiaanse media is er intussen een mondeling akkoord tussen Manchester United en Inter Milaan. Mogelijk landt Lukaku de komende uren al in Milaan om zijn transfer af te ronden.

Premier League \\ Serie A \\ Manchester United \\ Inter Milaan \\ Juventus
 
 
 
Reacties.