Mannaert: "Club Brugge is nog op zoek naar versterking"


Foto: © photonews 07 augustus 2019 08:52

Club Brugge begon sterk aan de Jupiler Pro League en boekte een knappe uitgangspositie in de derde voorronde van de Champions League tegen Dynamo Kiev. Manager Vincent Mannaert wil Club Brugge nog verder versterken.

VTM Nieuws haalde hem voor aanvang van de wedstrijd voor de camera. “Ik ben tot dusver tevreden over onze transferperiode”, vertelde Mannaert. “Maar we zijn vooral afhankelijk van resultaten. Op dit moment zijn die goed. We speelden in de competitie wel tegen twee teams die nog wat huiswerk hebben. Het is te vroeg om te stellen dat we de competitie gaan overvleugelen.”

Gaat Club Brugge zich nog versterken? De manager liet alleszins uitschijnen van wel. “We zijn nog op zoek naar versterking. Er kunnen natuurlijk ook nog een paar jongens vertrekken. Maar dan liever een belangrijke pionnen. Eigenlijk ben ik voorstander van het sluiten van de transfermarkt eind juli, maar het is wat het is.”

Woensdagochtend raakte bekend dat Ajax fel geïnteresseerd is in Hans Vanaken.(lees hier) Wél een belangrijke pion, natuurlijk.

Champions League \\ Club Brugge \\ Dinamo Kiev
 
 
 
Reacties.